Egonus #1 Napisano 18 września 2018 Witam Was wszystkich. Kilka dni temu wyzionęła ducha moja stara Yamaha AX396, która napędzała podłogowe Tonsil Siesta pomieszczeniu ok. 20 m. kw. Korzystałem z CDX-5XX. Szału nie było....cóż. Chciałem Was zapytać co lepiej obsłuży te kolumny - Yamaha R-N602, Onkyo TX-8270 czy może zestaw Yamaha AS501 + yamaha WXAD10?. Ograniczyłem modele ze względu na budżet. Lubię miękki bas i zaznaczone wyraźnie wysokie. Słucham wszystkiego po trochu ze szczególnym uwzględnieniem rocka, grunge etc. Dzieki z góry i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 18 września 2018 Żaden z tych amplitunerów nie ma miękkiego basu. Raczej konturowy i szybszy. Najbardziej to bym obstawiał Magnata MR780, on masz kolei wyraźnie delikatną górę, Ale tą pożądaną ostrość i tak uzyskasz z kolumn. Ewentualnie Atoll In 80 Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 18 września 2018 Witaj, z podanych przez Ciebie konfiguracji wybrałbym zestaw Yamaha A-S501 z WXAD-10, natomiast w podobnym budżecie możemy zaproponować moim zdaniem nieporównywalnie lepszy zestaw NAD C326 BEE z WXAD-10. Takie połączenie zapewni Ci szybki, mocny, dynamiczny dźwięk z solidną podstawą basową. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Egonus #4 Napisano 19 września 2018 Dzięki za informacje. I jeszcze jedno pytanie - z tych lamerskich - w jaki sposób do zestawu NAD C326 + WXAD10 można można wejść z dźwiękiem z TV? Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 19 września 2018 Dokupić daca fioo za 100 zł Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 19 września 2018 Dokładnie, Fiio D03 Taishan i już. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach