Repugnant Napisano 20 września 2018 Udostępnij Napisano 20 września 2018 Zgralem swoje plyt na dysk wszystko w formacie wav i kilka flackow chetnie wymienie sie z kims na cos podobnego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 A czego słuchasz? Dnia 20.09.2018 o 09:56, Repugnant napisał: Zgralem swoje plyt na dysk wszystko w formacie wav i kilka flackow chetnie wymienie sie z kims na cos podobnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 24 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2018 4 godziny temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: A czego słuchasz? wszystkiego z wylaczeniem disco z pola:) od metalicki po boltona:)jutro postaram sie podeslac ci tytuly plyt jakie mam jesli cos cie zainteresuje to prosze bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 października 2018 Udostępnij Napisano 25 października 2018 (edytowany) ok. Nie chce mi się przepisywać. https://www.discogs.com/user/bogus.k66/collection/covers?sort_by=artists_sort Parę płyt już wypadło, inne czekają na dodanie. Edytowano 25 października 2018 przez Bogusław Kożyczkowski 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 19 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2019 Dołączę się chętnie do grupy. Po urlopie się odezwę ze swoimi.Też zgrałem cdeki do plików i mam na serwerze NAS i .. sluchamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 22 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2019 Dnia 19.06.2019 o 20:09, MarcinBest napisał: Dołączę się chętnie do grupy. Po urlopie się odezwę ze swoimi. Też zgrałem cdeki do plików i mam na serwerze NAS i .. slucham Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk oki to czekamy.moze wkoncu sie zmobilizuje i wstawie tytuly Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 14 lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 Kiedyś na innym forum nawet założyłem temat Bierzcie i się dzielcie. Oto pliki moje Oczywiście w ramach dozwolonego użytku osobistego. Ja to często ze znajomymi praktykuję ale raczej przy wizytach domowych. Jak ktoś audio-zakręcony do mnie wpadnie albo ja do niego to jest to najczęściej stały punkt programu. Nawet sprawdziłem. Obecnie u mnie na dysku mam około 1200 albumów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 Dnia 24.10.2018 o 20:57, Repugnant napisał: disco z pola:) 🤣🤣🤣🤣🤣 tekst dekady... 👍👍🤣🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 dziekuje:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 16 lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 lutego 2021 (edytowany) Panowie witam serdecznie, mam pytanie czy ktoś nie pomógł by mi zakupić winyla z discogs'a ? Ja niestety nie mam konta na discogs ale i paypal'a. Mógłbym przelać równowartość komuś w złotówkach (90-100 zł) ... bo koszt płyty to 8 euro + 9,50 euro za dostawę. pozdrawiam Edytowano 16 lutego 2021 przez Wyrzyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 8 godzin temu, Wyrzyk napisał: Panowie witam serdecznie, mam pytanie czy ktoś nie pomógł by mi zakupić winyla z discogs'a ? Ja niestety nie mam konta na discogs ale i paypal'a. Mógłbym przelać równowartość komuś w złotówkach (90-100 zł) ... bo koszt płyty to 8 euro + 9,50 euro za dostawę. pozdrawiam Dostałem Twoją wiadomość na PW. Oczywiście, mogę pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 17 godzin temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: Dostałem Twoją wiadomość na PW. Oczywiście, mogę pomóc. Bardzo dziękuję ... chodziło by mi o ta płytę https://www.discogs.com/sell/item/1158473425?ev=bp_det Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 (edytowany) 19 godzin temu, Wyrzyk napisał: Bardzo dziękuję ... chodziło by mi o ta płytę https://www.discogs.com/sell/item/1158473425?ev=bp_det Nie ma sprawy. Nie wiem czy mogę zmienić adres w opcjach mojego profilu, sprawdzę. Jest taka możliwość. Co Ty na to? działamy? Edytowano 18 lutego 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 18 lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 Super, poproszę numer konta i ja wpłacam 90 zl będzie dobrze ?? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 (edytowany) Dnia 18.02.2021 o 16:22, Wyrzyk napisał: Super, poproszę numer konta i ja wpłacam 90 zl będzie dobrze ?? Pozdrawiam Sprawdzając moja przesyłkę z CDJapan, tak przy okazji widzę po numerze śledzenia Twojego zamówienia, że ... kto wie? może już dziś Twoja płyta dotrze do Ciebie. A swoją drogą przesłuchałem Tą płytę na Qobuz, no ... to nie mój gatunek muzyki, choć grupę znam ze słyszenia. Ostatnie co wydali to "Kłamstwo to nowa prawda" można to mieć w wersji cyfrowej (z Qobuz) za 5euro lub .. za 7,5 euro w wersji 24bit-96k Edytowano 25 lutego 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 25 lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Hejka, na tą chwile jeszcze czekam Najnowszego Dezertera juz mam na CD, winyl do mnie tez juz w drodze ale dziękuje za informacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 (edytowany) Dotarła, ślicznie dziękuję Czy w razie co znowu mógłbym się uśmiechnąć jak coś ?? pozdrawiam Edytowano 26 lutego 2021 przez Wyrzyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Dnia 26.02.2021 o 17:18, Wyrzyk napisał: Dotarła, ślicznie dziękuję Czy w razie co znowu mógłbym się uśmiechnąć jak coś ?? pozdrawiam Nie ma sprawy. Co mogę to pomogę. PS. Jaką wystawić opinie sprzedającemu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 Przed chwilą, Bogusław Kożyczkowski napisał: Nie ma sprawy. Co mogę to pomogę. PS. Jaką wystawić opinie sprzedającemu? Opinia jak najbardziej pozytywna. Zapakowana super, stan jak nowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 10 minut temu, Wyrzyk napisał: Opinia jak najbardziej pozytywna. Zapakowana super, stan jak nowa. I tak zrobię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 czesc, pytanie trochę nie w temacie -czym przerabiacie wav na flac? niestety slyszę roznice pomiedzy wav i flac, ktory jest taki szczuplejszy w brzmieniu.. stąd pytanie - dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 marca 2021 Udostępnij Napisano 1 marca 2021 7 godzin temu, michal40 napisał: czesc, pytanie trochę nie w temacie -czym przerabiacie wav na flac? niestety slyszę roznice pomiedzy wav i flac, ktory jest taki szczuplejszy w brzmieniu.. stąd pytanie - dzięki! Teoretycznie flac to format kompresji bezstratny, ale możemy ustawiać stopień kompresji. Możliwe, że przy mocnym spakowaniu pomimo, że różnic być nie powinno, to coś tam może byś słychać inaczej. U mnie wszystko co możliwe na dysku, jest jako wave, bo czasy ograniczeń i małej pojemności dysków twardych mamy juz za sobą, wiec to kodowanie do mniejszej objętości całkowicie dziś zbędne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts