piotrpow Napisano 28 października 2018 Udostępnij Napisano 28 października 2018 Cześć Mam nie wielką sumę na kolumny głośnikowe do kina domowego i proszę o pomoc jak w najlepszym doborze. Moje "oczekiwania" to wiadomo jak najlepszy dźwięk na ile to jest możliwe ;) Mam mało miejsca na kolumny z racji wnęki gdzie jest umiejscowiony TV i potrzebowałbym kolumny z jak najlepszym basem aby nie musiał dokładać subwoofera albo kolumny podstawkowe i wtedy mogę dodać subwoofera. Poza kinem sucham sporo muzyki jak rok oraz Andrea Bocelli no i czasami jakiś house. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 28 października 2018 Udostępnij Napisano 28 października 2018 czym to będzie zasilane? jakie warunki pomieszczenia? Piszesz o kolumnach do kina, a nadmieniasz o gatunkach muzycznych. Co jest w przewadze? Jakie wykorzystanie? inna kwestia, że w tym budżecie trudno spodziewać się cudów takich jak 33 minuty temu, piotrpow napisał: potrzebowałbym kolumny z jak najlepszym basem aby nie musiał dokładać subwoofera 33 minuty temu, piotrpow napisał: albo kolumny podstawkowe i wtedy mogę dodać subwoofera. nota bene jeżeli ma być kino, to subwoofer jest absolutnie wymagany. Żadne fronty (a już na pewno w tym budżecie) nie są w stanie go zastąpić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 29 października 2018 Udostępnij Napisano 29 października 2018 Kompromis wharfadale dx1 , masz je na olx , albo allegro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 października 2018 Udostępnij Napisano 29 października 2018 Podaj proszę więcej informacji - jak duże jest pomieszczenie odsłuchowe, z jakim amplitunerami zestaw będzie współpracował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 października 2018 Udostępnij Napisano 29 października 2018 Jeśli nowe to quadral quintas 6500 lub taga 606v3. Jak używane to tannoy set m4. Klipsch F1 cały set Ewentualniemission m34i Chociaż te gorzej znaleźć. Budżet jest na tyle mały że przepraszam ale świadomie nie pytam o elektronikę. Za dużego wyboru to i tak nie ma. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts