Przemysław Czarny Napisano 11 listopada 2018 Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 Witam Do radzicie mi jakiś wzmacniacz do tannoy m3 którym dobrze się zgra z tymi głośnikami? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 listopada 2018 Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 Podaj więcej informacji - jakie gatunk muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie, jak duże jest pomieszczenie odsłuchowe, w jakim budżecie możemy się poruszać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Czarny Napisano 11 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 Problem w tym że słucham muzyki nie gatunków najczęściej jednak jest to jakaś elektronika potem rock (stary). I rzadko klasyki. Zależy mi na zawartym dobrze kontrolowanym basie w miarę nisko schodzący dobrze wyeksponowanej średnicy nie natarczywej lecz zaznaczonej górze. I dobrej stereofoni. Tak ta wiem nie ten budżet Ale co będzie najbliżej powiedzmy w okolicach +-600zl Znalazłem polecane do. Tych głośników nada 320bee Denona PMA 735r AZUR 540 Czy jednak coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 Witaj, Zdecydowanie Marantz. Albo model PM600x albo jak Ci się uda dostać w tej cenie to PM80. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Czarny Napisano 13 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2018 Dzięki wszystkim za pomoc udało mi się trafić w okolicy azur 540a za całe 500zl.i gra to naprawdę satysfakcjonująco jak na ten budżet Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 listopada 2018 No powiedzmy. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts