Wodniczka Napisano 11 listopada 2018 Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 Witajcie, poszukuję słuchawek do 350 zł. Głównie będą używane do gier, oglądania filmów ale i również do odsłuchiwania wykładów i odpowiadania na pytania wykładowców (czyli potrzebny też będzie do nich mikrofon). Na stronie Media Expert znalazłam słuchawki HYPERX Cloud II Czerwony. Z pozoru wydają się całkiem ciekawe, ale może ktoś z Was mi doradzi czymogą być te, czy może coś zupełnie innego. Z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 11 listopada 2018 Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 CREATIVE Aurvana Live2 choć jedynki też wystarczą. Za pozostałe pieniądze kupił bym poduszki wykonane z materiału. Poprawiają komfort użytkowania Osobiście dokupił bym mikrofon zewnętrzny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodniczka Napisano 11 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 Czytałam opinie na temat tych słuchawek, że bardzo szybko psuje się kabelek i przestaje grać jedna ze stron słuchawek. Wolę coś bardziej na lata a nie na miesiące Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 listopada 2018 Udostępnij Napisano 11 listopada 2018 (edytowany) Jeśli chodzi o awaryjność tych słuchawek to chyba lekka przesada. Są byt delikatne aby na nich siadać lub nimi rzucać. Za to dźwięk bardzo dobry i bardzo przyjemne w użyciu. HYPERX Cloud II powinny być trwalsze. Są oparte o bardzo udany model słuchawek Takstar Pro80. Maja dość ostro brzmiąca górę. Głosy ludzkie mogą trochę syczeć. Na nie też ktoś tu na forum narzekał ze mu się w nich stale palą głośniki. Po prostu mając kartę dźwiękową z wzmacniaczem o dużej mocy ustawiał go na słuchawki o wysokiej impedancji. Edytowano 11 listopada 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 13 listopada 2018 Udostępnij Napisano 13 listopada 2018 Obecnie produkowane Cloudy bez mikrofonu to ISK HP2011 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodniczka Napisano 23 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 Witajcie, zdecydowałam się na zakup słuchawek HYPERX Cloud II Czerwony. Obecnie je testuję i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Głęboki i przestrzenny dźwięk, miłe basy, super słychać gitarę - jeśli chodzi o muzykę. Natomiast głos wyraźny choć z lekka zbyt wyraźny. Ale generalnie jestem bardzo zadowolona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 Witaj Jak pograją trochę dłużnej to ich natarczywość powinna się trochę zmniejszyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodniczka Napisano 23 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 17 minut temu, MobyDick napisał: Witaj Jak pograją trochę dłużnej to ich natarczywość powinna się trochę zmniejszyć. Muszę się przywyczaić do nowej jakości dźwięku, ponieważ przerzucam się ze słuchawek Sennheiser HD 205. Tu jakość dźwięku i basów była dla mnie w sam raz, taka głęboka i konkretna. Ale z racji tego, że jedna strona nie działa... Myślę, że to kwestia przyzwczajenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 W dzisiejszych wyprzedażach widziałem nowszą poprawioną wersję Cloudów Alpha za niespełna 270 zł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodniczka Napisano 23 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 No akurat tu nie czekałam na Black Friday ani tym podobne, ponieważ bardziej zależało mi na czasie tu i teraz. Potestuję te i zobaczę jak się będą nadawały do dalszej współpracy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 30 listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 listopada 2018 Co do Black friday, to "znawcy" wyliczyli że średnie upusty w tym dniu to między -1 a 5 % Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 2 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2018 Na szczęście bardziej istotne są konkretne rabaty na określone sprzęty i te często były na poziomie kilkudziesięciu %, czasem cena po rabacie była na poziomie kilkudziesięciu % wyjściowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts