jacmih04 Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 (edytowany) Witam forumowiczów Posiadam amplituner Denon avr-x-1400h i szukam głosników do niego posdtawkowych Zdaje sobie sprawe , ze nie jest to sprzet do muzyki , a raczej do kina domowego , ale coz, taki mam i nie zmieni sie to za szybko i szukam głosników podstawkowych mam w tej chwili magnaty podłogowe , ale zmienia się u mnie szafka pod telewizor i musze dokupić podstawkowe kolumny bo nie będą miały gdzie stać podłogowe kolumny Telewizor stoi w rogu salonu i kolumny po bokach pokój ma jakies 25 mkw , wypoczynek stoi na srodku salonu wiec do głośników mam jakies 2,5 m Kolumny będą musiały stać na tej nowej szafce , szafka będzie miała wys. 55cm Słucham muzyki różniej , jestem 50-cio letnim człowiekiem , sucham raczej muzyki w młodości , tzn lata 80-90 Proszę doradzcie jaki w miare sensowny zakup. Kwota przeznaczenia do 2000 zł , musza być nowe Dziękuje z góry Pozdrawiam Jacek Edytowano 16 listopada 2018 przez jacmih04 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 To muszą być bardzo duże monitory. Szukaj może ktoś ma jeszcze monitor audio silver 2. Nowsze to model 100 ale raczej nie do dostania w tej cenie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 listopada 2018 Witaj. Focal Chorus 706 to moim zdaniem zdecydowanie najlepsza propozycja. Zapraszam na odsłuchy i wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts