1Ender Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Cześć poraz pierwszy widzę tyle spamu na forum. To denerwujące. Mam nadzieję, że moderacja szybko się z tym upora. Czyżby atak hakerski na stronę??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Jest o tym już inny wątek Temat "?" W dziale nic o nas bez nas. Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 22 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 @S4Home Nie wiedziałem, daj linka Piotrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Czy to taki problem znaleźć wątek skoro Piotr podał dział? Zamykam bieżący wątek bo nic nie wnosi, a Admin i ja robimy co możemy. Nie jesteśmy na Forum przez 24 godziny na dobę, więc może trochę więcej cierpliwości! Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts