Bert Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 To może na początek komentarz Zdjęcie nr 1 - o ile wieża Moona wysokości dorosłego człowieka robiła wrażenie, tak dźwięk IMHO nie bardzo...;Zdjęcie nr 2 - w tym pokoju poczułem się jak w domu - wreszcie lubuski akcent - kolumny Equilibrium wraz z najtańszą elektroniką... jakby inaczej - Moona; Zdjęcie nr 3 - pokój Ansae - jaka grała elektronika - nie wiem - kolumny to oczywiście Spendory; Zdjęcie nr 4 - kolejny polski gracz na rynku kablarskim - Albedo. O sprzęcie towarzyszącym nie potrafię napisać ani słowa! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 Do Admina .wydaje mi się że limit na zdjęcia jest zbyt mały.Fotki bardzo ożywiają forum i dużo przyjemniej się czyta takie posty.Ja już sto lat temu wykorzystałem swój limit zresztą na relację z zeszłorocznego Audio Show.A poza tym koledzy dziękuję za fotki ,opisy dla tych co nie byli na wystawie to cenna lektura. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 Januszu!Toteż w odpowiednim wątku postulowałem odnawialny miesięczny limit transferu danych. I przeszło bez echa... Zresztą podobnie, jak prośba o funkcję "pokaż cały temat" Może czas "nadusić" władze??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 Poniżej dość oryginalne kolumny GERMAN PHYSIKS, dźwięk trudno mi oceniać z uwagi na bardzo krótką wizytę w tym pokojuParę fotek (z lampą i bez - czasami trudno uśrednić światło i albo widać napisy, albo sprzęt) PozdrawiamPS. Puściłem prośbę do Admina o większe przestrzenie dla "ASów-2008" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 listopada 2008 A teraz kolejny (choć tylko częściowo) polski akcent - austriacka firma LOG Audio oraz jej bardzo sympatyczny i kompetentny polski przedstawiciel.No i oczywiście trochę jej sprzętu PozdrawiamPS. Jak wcześniej było widać - parę zdjęć jest z tych samych ujęć co u Bartka, ale "podobno" byliśmy na tym samym AudioShow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 17 listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Korzystając z odnowionego limitu!1. Aktywne monitory APS - świetny dźwięk za rozsądne pieniądze!2. W pokoju Harpia Acoustic - kolumny, Manley Stingray i niebanalna scenografia.3. 4. RLS Oberon, słynna Delta Studio oraz odtwarzacz Ancient Audio - w sumie fajny dźwięk, z którym mógłby zapoznać się na dłużej. Design odtwarzacza odrobinę w stulu Audiomeci Damnation - piękna rzecz!!!5. ADAMy w większej ilości oraz pojedyńczy Maciek - niestety załapałem się wyłącznie na granie głośników ściennych 6. Gigawatt, Baltlab, Wadia. A zagadka brzmi - co to za kolumny???7. Z tym, mimo pokrytej kurzem obudowy, chętnie wyjechałbym z Warszawy CDN - idę oglądać mój ulubiony serial! Idealny odpoczynek po wyczerpującym treningu siatkówki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 17 listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 BartekAccuphase - zawsze i wszędzie Tylko żeby jeszcze cena była rozsądna ... Ostatnio był topowy tuner T-109, cena wylicytowana 6200 - nie osiągnęła minimalnej. Teraz ponownie wystawiony na A... , ale już za 6500zł jako "Kup Teraz"...http://allegro.pl/item477097820_accuphase_t_109v.htmlMam wrażenie, że Spine powiększył nam miejsce na dysku o połowę - sprawdźcie proszę u siebie, bo może mam słabą pamięć ...Pozdraiwam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 17 listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Cytat Tylko żeby jeszcze cena była rozsądna ... Albo, żeby Accuphase produkowała takie same... tylko dziesięcioletnie... Na kolejne fotki będziecie musieli poczekać do jutra!Dobranoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 10 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2009 Nareszcie się doczekaliśmy fotoreportażu na Audio. A pod adresem www.highfidelity.pl można znaleźć recenzje kilku sprzętów wystawianych podczas tegorocznego AS! M.in. jest recenzja kolumienek, których dźwięk najbardziej mi przypadł do gustu REFERENCE 3A MM DA CAPO... Znajdziecie ją sami... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts