Apoco TOci #1 Napisano 26 listopada 2018 Witam serdecznie Ostatnio zepsuł mi się mój stary amplituner Pioneer vsx-519V. Przestał sie włączać brak napięcia.Sprzęt grał z kolumnami Pure Acoustic Supernova 8 oraz Subwoofer STX 250n.Rozważam zakup nowego amplituner i tu nie wiem ,na co się zdecydować. Pokój to 20m2. 50cali Tv. Sprzet miał by służyć w dużej mierze jako kino domowe. Zastanawiałem się nad:Amplituner Onkyo TX-NR474Amplituner Yamaha RX-V485Denon AVR-X1500H Tu na forum z tego co widzę polecany jest Onkio TX-NR686... nie wiem tylko czy jest sens przepłacać skoro nie potrzebuje 2 wyjść, mam tylko TV i nie będę w przyszłości na pewno podłączał rzutnika. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 26 listopada 2018 Witaj. Jeśli tylko budżet pozwoli, na pewno zakup amplitunera Onkyo TC-NR686 jest jak najbardziej optymalny, to moja rekomendacja. To bardzo nowoczesny amplituner, który w przyszłości gdybyś zmienił kolumny na lepsze, zapewni bardzo wysoką jakość dźwięku. Natomiast jeśli nie rozważasz zmiany kolumn, a zestaw będziesz wykorzystywał przede wszystkim do kina domowego, wystarczy także nowoczesna Yamaha RX-V485. Serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 26 listopada 2018 686 gra po prostu o niebo lepiej. Nie ważne że nie wykorzystasz wszystkich kanałów. Jak nie chcesz dopłacać to weź Denona x1500. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach