wallace Napisano 24 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2018 daj swoim kolumnom jeszcze 1-2 tygodnie na wygrzanie, największą różnicę odczujesz w basie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2018 Hahaha A co mu się stało z zensor 7? 4 godziny temu, Krzyś napisał: Nie myślałem, że ogarnie mi to "POLSKI" sprzęt Yamaha jest japońska:) ale eiemo co chodzi. wesołych!! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś Napisano 24 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2018 Sąsiad też ma koło 55m2 i słuchał w malutkim kąciku odsluchowym tak jak ja. I tam to grało, ale przy tak dużych powierzchniach to TYLKO ODSŁUCH W DOMU. Wiem, że "POLSKI STX500"? i ta Yamaha to jakiś tam kompromis, ale naprawdę wrażenia słuchowe i estetyczne są mega zadowalające. Uwierzysz, że duże polki 9 WYGLĄDAŁY JAK "SŁOMKI"W KĄCIKACH???? a białe Dali7 sąsiada to już był kabaret. CIEKAWOSTKA--PRZENIEŚLIŚMY SPRZĘT DO SYPIALNI I TAM stx wyglądają koszmarnie, a grając "KOŁDRA SIĘ PODNOSIŁA?"(tragedia)--więc jednak "rozmiar ma znaczenie" P.s. Ktoś napisał, że stx 500 gra swobodnie-i tak właśnie jest!!! JA ZNALAZŁEM TO CZEGO SZUKAŁEM(a sąsiad ma chwilową depresję?) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2018 A no to jak na 55 metrów smakował te kolumny to się nie dziwię. Nadają się do 20-35. Wesołych świąt z muzyką. Hurrra Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts