wallace Napisano 24 grudnia 2018 Napisano 24 grudnia 2018 daj swoim kolumnom jeszcze 1-2 tygodnie na wygrzanie, największą różnicę odczujesz w basie. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 24 grudnia 2018 Napisano 24 grudnia 2018 Hahaha A co mu się stało z zensor 7? 4 godziny temu, Krzyś napisał: Nie myślałem, że ogarnie mi to "POLSKI" sprzęt Yamaha jest japońska:) ale eiemo co chodzi. wesołych!! Piotr Odpisz, cytując
Krzyś Napisano 24 grudnia 2018 Autor Napisano 24 grudnia 2018 Sąsiad też ma koło 55m2 i słuchał w malutkim kąciku odsluchowym tak jak ja. I tam to grało, ale przy tak dużych powierzchniach to TYLKO ODSŁUCH W DOMU. Wiem, że "POLSKI STX500"? i ta Yamaha to jakiś tam kompromis, ale naprawdę wrażenia słuchowe i estetyczne są mega zadowalające. Uwierzysz, że duże polki 9 WYGLĄDAŁY JAK "SŁOMKI"W KĄCIKACH???? a białe Dali7 sąsiada to już był kabaret. CIEKAWOSTKA--PRZENIEŚLIŚMY SPRZĘT DO SYPIALNI I TAM stx wyglądają koszmarnie, a grając "KOŁDRA SIĘ PODNOSIŁA?"(tragedia)--więc jednak "rozmiar ma znaczenie" P.s. Ktoś napisał, że stx 500 gra swobodnie-i tak właśnie jest!!! JA ZNALAZŁEM TO CZEGO SZUKAŁEM(a sąsiad ma chwilową depresję?) Odpisz, cytując
S4Home Napisano 24 grudnia 2018 Napisano 24 grudnia 2018 A no to jak na 55 metrów smakował te kolumny to się nie dziwię. Nadają się do 20-35. Wesołych świąt z muzyką. Hurrra Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts