Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry, szukam nowych słuchawek dokanałowych  do 150zł. Wolałbym żeby były na bluetooth ale jeśli będą lepsze na kablu w tej cenie to też mogą być chyba, że w cenie do 150zł nie ma czego szukać bo kablu :/ Słuchawki do autobusu, nie do żadnego sportu.

Napisano

Jak dobrze rozumiem to mógłbym sobie kiedyś dokupić ten kabelek i ZS3 i ZST działałyby przez bluetooth? Taki kabelek z Polski  35zł tylko ZSN musiałbym kupować na Ali a nie mam na to czasu :/ . Więc które z tych?. obraz.png.5a8031196cd89abfc47cbc513c3d2fe3.png

Napisano (edytowany)

Rabunek , tylko dlatego ze w Chińskich sklepach są znacznie taniej jak wszystkie słuchawki z tych KZ.  Jednak mają bardzo dobrą relację jakość/cena. Trochę powątpiewam aby E1000 były lepsze, raczej porównywalne. A do tamtego kabelka bluetooth można kupić jeszcze inne słuchawki KZ i nie tylko KZ w przyszłości. KZ ED9 mają przewód zamocowany na stałe. ZST i ZS3 maja nieco inne gniazda, jednak ten do ZS3 pasuje do  ZST. W drugą stronę nie pasuje. Przewody z prostymi wtyczkami są bardziej uniwersalne.

Edytowano przez MobyDick
Napisano

Ja o nich zmieniłem zdanie na plus po podłączeniu do DAP-a z lepsza kontrolą basu i gładsza górą. Z tymi kabelkami bluetooth też grają zupełnie dobrze jak na słuchawki bezprzewodowe, na poziomie dobrego telefonu z trochę wygładzoną faktura nagrań.