bart08237 Napisano 26 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2018 Witam Towarzystwo, Jaki Dac polecicie za tytułowe ok. 500zł? Chcę odtwarzać muzykę z Spotify premium poprzez chromecast audio podłączonego optykiem do dac-a, a dac za pomocą RCA do wzmacniacza. Na tą chwilę podłączyłem chromecast z wzmakiem za pomocą kabla jack-RCA. Nie jestem do końca zadowolony z jakości dźwięku. Mój zestaw: wzmacniacz Cambridge Audio 540A v1, kolumny Roth RA04, kabel Jack-RCA bandridge premium, kabel głosnikowy QED XT25, do daca przygotowany kabel RCA Wireworld solstice 7, pozostały sprzęt CD CA 640C v2, tuner CA 340T. Zakładając powyższy budżet (lub niewiele dokładając) mam do wyboru: Cambridge Audio dacmagic 100 (nowy) smsl M6 Musical fidelty V-Dac II Beresford TC 7510 Coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Cambridge dac 100 nowy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Używam ca dac100 i póki co daje radę , tak więc polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallace Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 18 godzin temu, bart08237 napisał: Coś innego? popatrz jeszcze na Nostromo uX1-premium. Co prawda nie jest tak uniwersalny jak DacMagic 100, ale tańszy i niezły brzmieniowo (oparty na Wolfsonie) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 (edytowany) Masz możliwość wypożyczenia od nostromo daców. Wpisz projekt nostromo w Google. Parę złotych więcej ale uważam warto. Od kolegi @S4Home pożycz dac magic będziesz miał porównanie. Wybierz najlepszy dla siebie. Edytowano 27 grudnia 2018 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts