dzarro72 Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Ja np z tego nie korzystam. Niektóre albumy to posiadają i faktycznie wtedy to przeszkadza. Ale nie jest to szczególnie uciążliwe, chodź co kto lubi. Tyle że nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tego naprawić małą aktualizacją. PiotrTo chyba nie jest takie hop-siup skoro przez lata większość streamerów tego nie miała a i dziś to się zdarza. Np. w aplikacji na PC Deezer w ogóle nie ma gapless(nie wiem może działa to streamerach kompatybilnych z tym serwisem) co zniechęciło mnie do tej usługi mimo ogólnie pozytywnych wrażeń.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Nie wiem jak to wygląda z punktu widzenia technicznego. Ale nie z takimi rzeczami mamy obecnie do czynienia. Swoją drogą jest to po prostu dla mnie ciekawe. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbigFL Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 lutego 2020 Witam. Dopnę się do tematu bo mam problem z google home i Chromcastem audio. Podłączyłem dwa tygodnie temu wszystko było ok i od wczoraj mam problem, klikając "prześlij dźwięk" nic się nie dzieje nie odtwarza. Odinstalowanie google home nie pomaga, tak samo usunięcie urządzenia i dodanie na nowo. Chromcast jest połączony z telefonem (android) i widzę go w google home, przesyła dźwięk po pierwszym połączeniu tak samo słychać zmianę natężenia dźwięku. Taką samą sytuację miałem wcześniej na innym telefonie dlatego przeinstalowałem całość na inny i sytuacja się powtórzyła. Może ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 lutego 2020 Chromecast restart do ustawień fabrycznych. Mały przycisk na chromecascie przytrzymaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbigFL Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 lutego 2020 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Chromecast restart do ustawień fabrycznych. Mały przycisk na chromecascie przytrzymaj. Niestety nie pomaga Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 lutego 2020 Usuń dom i dodaj nowy. Czasem pomaga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbigFL Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 lutego 2020 5 minut temu, 1Ender napisał: Usuń dom i dodaj nowy. Czasem pomaga. Nie ma poprawy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts