Palmos Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia @Łowczy No i jak idzie z naprawą? Jakieś postępy? Odpisz, cytując
Łowczy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Witam. Nie było czasu się zajmować sprzętem, ale już jestem. Problem zdiagnozowany. Co ciekawe po paru dniach bez słuchania stwierdziłem, że jest jakby głośniej ale to jeszcze nie to. I okazało się, że podpowiedzi co do źródła były ok. Sprawdzałem podłączając dwa laptopy ale odbierałem sygnał ze spotify w wersji premium ze swojego konta. Po zalogowaniu na darmowe konto żony jest wyraźnie głośniej. No i przypomniało mi się że właśnie kiedy zauważyłem zmniejszenie głośności przeszedłem u siebie na wersję premium. Przyczyna trochę prozaiczna i moja wina, że tego nie skojarzyłem wcześniej. Dziękuję wszystkim za pomoc i sugestie. Przy okazji wiem jak wymienić lampy i co tam siedzi w moim MR780. Edytowano 1 godzinę temu przez Łowczy Odpisz, cytując
Palmos Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu (edytowany) Tak myślałem że coś ze zródlem. Ale najważniejsze że sprzęt sprawny i cieszy 😉. Edytowano 51 minut temu przez Palmos Odpisz, cytując
Recommended Posts