Palmos Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia @Łowczy No i jak idzie z naprawą? Jakieś postępy? Odpisz, cytując
Łowczy Napisano Piątek o 22:21 Napisano Piątek o 22:21 (edytowany) Witam. Nie było czasu się zajmować sprzętem, ale już jestem. Problem zdiagnozowany. Co ciekawe po paru dniach bez słuchania stwierdziłem, że jest jakby głośniej ale to jeszcze nie to. I okazało się, że podpowiedzi co do źródła były ok. Sprawdzałem podłączając dwa laptopy ale odbierałem sygnał ze spotify w wersji premium ze swojego konta. Po zalogowaniu na darmowe konto żony jest wyraźnie głośniej. No i przypomniało mi się że właśnie kiedy zauważyłem zmniejszenie głośności przeszedłem u siebie na wersję premium. Przyczyna trochę prozaiczna i moja wina, że tego nie skojarzyłem wcześniej. Dziękuję wszystkim za pomoc i sugestie. Przy okazji wiem jak wymienić lampy i co tam siedzi w moim MR780. Edytowano Piątek o 22:22 przez Łowczy 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano Piątek o 23:02 Napisano Piątek o 23:02 (edytowany) Tak myślałem że coś ze zródlem. Ale najważniejsze że sprzęt sprawny i cieszy 😉. Edytowano Piątek o 23:02 przez Palmos Odpisz, cytując
Lansik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A zaóważyliście jakieś róznice w dźwięku gdy macie źródło na max a sterujecie głośnością we wzmaku lub na odwrót? Kiedyś słyszałem że zmniejszając głośność w windowsie obcina się bity, wiecie jak to wygląda w streamerach np.wiim? Mi wydaje się jakby magnat miał większą kontrole gdy głośność jest ustawiona wysoko na stałe, a steruje wiimem, ale może to tylko takie wrażenie. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Generalnie głośność źródła powinna być na 100% a powinno się regulować głośnością we wzmacniaczu. Odpisz, cytując
Recommended Posts