mordor12 Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 (edytowany) Absolutnie żadne granity pod kolumny. Granity stosuje się m.in w celu zwiększenia precyzji dźwięku, a co za tym idzie wykonturowania niskich tonów, które siłą rzeczy stracą trochę na swojej masie. Dźwięk w większości wypadków dodatkowo się rozjaśnia, więc z dużym prawdopodobieństwem byś miał jeszcze więcej wysokich tonów po zastosowaniu granitów. Co innego gdybyś miał dźwięk przygaszony, zmulony wtedy jak najbardziej takie podstawy pod kolumny miały by sens. Gruby dywan obowiązkowo przed kolumny , grubsze zasłony również. Edytowano 15 stycznia 2019 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Przetestuj jak zmieni się brzmienie po odkręceniu kolców , ja u siebie odkręciłem i mam mniej góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2019 14 godzin temu, Kubakk napisał: Przetestuj jak zmieni się brzmienie po odkręceniu kolców , ja u siebie odkręciłem i mam mniej góry A jak z kontrolą niskich? Możecie koledzy spróbować podkleić podkładki korkowe. Zachowacie naturalne brzmienie kolumn. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2019 Stają się precyzyjne. Ale to po położeniu dywanu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts