marcuso86 Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 (edytowany) Witam Z racji że czesto podróżuje poszukuje słuchawek dokanałowych, kabel/BT bez znaczenia. Muzyka tylko z TIDAL HIFI - 90% rock. Nie jestem audiofilem ale zależy mi na dobrej jakości dzwięku. Budżet 200zł Czy moglibyście coś zaproponować w tej cenie - oczywiście może być mniej Pozdrawiam Edytowano 3 stycznia 2019 przez marcuso86 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 Najlepszą jakość dźwięku jaką słyszałam w tej cenie gwarantują słuchawki MEE Audio X1. Powinny sprawdzić się do rocka. Wygodne, dobrze siedzą w uchu i solidnie zbudowane, także dadzą radę w podróży. Jeśli chcesz się zdecydować jednak na Bluetooth, to tutaj proponowałabym modele X5 lub X6. Różnią się przede wszystkim sposobem mocowania - możesz wybrać metodę, która najbardziej Ci pasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcuso86 Napisano 3 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 Rozumiem A czy ktoś mógłby coś powiedzieć o niżej wymienionych: SNAB OVERTONE EP-101M BT Final Audio E1000 Dobre opinie mają też: MEE AUDIO M6 PRO FINAL AUDIO E3000 Jednak tutaj juz przekraczamy budżet dość znacznie. Jednak może warto? Wkońcu słuchawek nie kupuje sie co miesiąc. Dzwięk jest dla mnie priorytetem ale jakość wykonania i wytrzymałość też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfciamajda Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 Mam Snaby od dwóch lat.Trzeba tylko dokupić pianki od Comply bo oryginalne szybko sie niszczą chyba że silikony Ci wystarczą. Generalnie bardzo ladne granie bez zbyt mocnych podbarwień basu i trwałe wykonanie do tego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 Ja wybrałbym KZ AS10 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacob_sSs Napisano 5 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2019 Mam snaby i jestem bardzo zadowolony. Pianki faktycznie ekspresowo się niszczą, ale jak nie spodoba Ci sie sluchanie z pianek to po co kupować dodatkowe. Co do dźwięku, to w tej cenie nie mam zastrzeżeń i do rocka są w sam raz ? Niestety nie znam reszty wymienianych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2019 (edytowany) Dnia 3.01.2019 o 21:00, MobyDick napisał: Ja wybrałbym KZ AS10 . Mają ten dodatkowy atut, że można do nich dokupić kabel bluetooth. Edytowano 5 stycznia 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts