Michał Grela Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 (edytowany) Witam, poszukuję kolumn do kwoty 1900~2000zł do salonu o dużej wielkości zdjęcie w załączniku. Potrzebuję ich do Playstation, oglądania filmów oraz przede wszystkim słuchaniu muzyki, słucham różnych gatunków. Aktualnie mam stare tonsile 2x250w. do głośników dojdzie oczywiście telewizor wraz z kanapą. Myślałem nad nimi: Edytowano 7 stycznia 2019 przez Michał Grela Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Oj nie, to bardzo kiepskie kolumny, w minimalnie wyższym budżecie masz nieporównywalnie lepsze Polk Audio T531. Dobrze sprawdzą się w Twoim salonie i konfiguracji. Zapraszam na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Grela Napisano 7 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Oj, to nie wiedziałem kierowałem się opiniami innych użytkowników i były bardzo dobre więc pomyślałem że są ok, a tu taka niespodzianka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 To słabe kolumny. Te Yamahy odpuść Polk t531 , raga 606 czy quadral 6500 gra zdecydowanie lepiej Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Grela Napisano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Jak wyglada sprawa z subwooferem? Trzeba czy nie koniecznie do Polk t531 czy quadral? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 jeżeli ma to być kino, to sub, jakiekolwiek kolumny nie wybierzesz, jest niezbędny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Grela Napisano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Polecacie jakiś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Koniecznie musi być. Z tanszych świetny model Magnat Sub 302A. Z nieco drożej Klipsch R10SW to taki klasyk wyboru. Poźniej Heco Aurora Sub. Pisząc do nas dostaniesz lepszą cenę na komplet. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Grela Napisano 8 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Sprawdziłem ofertę na niemieckim Amazonie, co o niej myślicie? https://www.amazon.de/gp/aw/d/B075RZK1ZC/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 1600 u nas 2500. nawet z rabatem tyle nie dostaniesz Gorzej jak będzie problem z gwarancją. Co tu więcej pisać. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts