tiimi83 Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Siemka, czy ktoś miał styczność z tymi kablami (http://www.cameystudiocable.pl)? Firma znana na rynku muzycznym zwłaszcza z muzyki elektronicznej i hip hopu. Wystawiali się w 2018 na targach obok Sveda Audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 kolejna bezczelna reklama... https://www.audiostereo.pl/topic/142256-nowe-kable-na-rynku/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 9 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Nie reklama po prostu każde forum ma innych użytkowników i zawsze warto zasięgnąć opinii w wielu miejscach, zwłaszcza, że to nie jest tani sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 uhm. Przekaż chłopakom że mają błąd na głównej stronie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 4 godziny temu, tiimi83 napisał: zawsze warto zasięgnąć opinii w wielu miejscach, zwłaszcza, że to nie jest tani sprzęt. Jeżeli to studio nagrań odpowiada za jakość tych kabli to odradzam na podstawie choćby tego jednego zdjęcia poniżej. Jestem laikiem ale studio kojarzy mi się z porządną konsolą do masteringu itd., a tam jak u mojego syna w pokoju. Jakieś organki i mała konsoletka do niewiadomoczego. Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac01 Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Te kable powstają właśnie przy tym biurku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts