Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Hej,

poszukuję wzmaka do tytułowych kolumn. Budżet 700 złotych. Zasadniczo przez kilka dni ogrywałem je z Rotel RA-500 i było super, niestety wzmak buczał jak stara lodówka oraz przy 1/3 głośności "brzęczał" na prawym kanale. Następnie zaopatrzyłem się w Cambridge Audio A1 V3, technicznie rewelacyjny, niestety brzmienie nie przypadło mi do gustu - zbyt płytki bass, zbyt niska góra :)

Zastanawiam się nad:

1. Marantz PM 250

2. Marantz PM 400

3. Rotel RA-920 AX

4. Marantz PM-35

Oczywiście nie ograniczam się tylko do tych modeli, więc jestem otwarty na propozycje. Może sami macie Tannoye M1 i napędzacie je czymś co warto polecić :) Z góry bardzo Wam dziękuję.

Napisano

Napisz lub zadzwoń do naszego kolegi forumowego @Pumpurek. Prowadzi komis audio. Bezpiecznie możesz przetestować kilka wzmacniaczy. Sprzęt sprawdzony, gwarancja, i co najważniejsze masz możliwość sprawdzenia wzmacniacza w domu. Jak nie podpasuje odsyłasz, bierzesz inny. Płacisz tylko za przesyłki i równowartość sprzętu. Możesz też dopłacić różnicę i wziąć coś lepszego, droższego.

Pozdrawiam