Ponczek Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Hej, poszukuję wzmaka do tytułowych kolumn. Budżet 700 złotych. Zasadniczo przez kilka dni ogrywałem je z Rotel RA-500 i było super, niestety wzmak buczał jak stara lodówka oraz przy 1/3 głośności "brzęczał" na prawym kanale. Następnie zaopatrzyłem się w Cambridge Audio A1 V3, technicznie rewelacyjny, niestety brzmienie nie przypadło mi do gustu - zbyt płytki bass, zbyt niska góra :) Zastanawiam się nad: 1. Marantz PM 250 2. Marantz PM 400 3. Rotel RA-920 AX 4. Marantz PM-35 Oczywiście nie ograniczam się tylko do tych modeli, więc jestem otwarty na propozycje. Może sami macie Tannoye M1 i napędzacie je czymś co warto polecić :) Z góry bardzo Wam dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 (edytowany) Jaki duży pokój? Jak było dobrze z Rotelem spróbuj modeli Ra 93x, poszukaj może jakiś komis audio ma i da się wypożyczyć na odsłuch. Edytowano 14 stycznia 2019 przez 1Ender 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczek Napisano 14 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Pokój wielkośći 10m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Napisz lub zadzwoń do naszego kolegi forumowego @Pumpurek. Prowadzi komis audio. Bezpiecznie możesz przetestować kilka wzmacniaczy. Sprzęt sprawdzony, gwarancja, i co najważniejsze masz możliwość sprawdzenia wzmacniacza w domu. Jak nie podpasuje odsyłasz, bierzesz inny. Płacisz tylko za przesyłki i równowartość sprzętu. Możesz też dopłacić różnicę i wziąć coś lepszego, droższego. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Obstawiam Marantza PM80 albo Denon PMA860. Sprawdził by się też Harman HK680 ale raczej nie do dostania w tej cenie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts