Redakcja AUDIO Napisano 24 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2019 Criterion CTL2100 nie jest kolumną tak potężną jak AF-61, ale i tutaj spotykamy się z konstrukcją niekonwencjonalną, a dokładnie mówiąc – z obudową, która ma zapewnić wyjątkowe brzmienie w zakresie niskich częstotliwości. Mamy też okazję do przypomnienia, że historia firmy T+A zaczęła się właśnie od linii transmisyjnych, które fascynowały konstruktorów już wiele lat temu. Potem zostały zmarginalizowane, więc z obudowami tego typu spotykamy się raz na kilka lat, a to z kolei upoważnia do tego, aby przypomnieć zasadę ich działania. https://audio.com.pl/testy/stereo/zespoly-glosnikowe/3023-t-a-criterion-s-2100-ctl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 Ależ brzydactwo Ta firma rozpala moją wyobraźnię od dawna ale czasy świetnych projektów (wizualnie) ma według mnie za sobą tu brzydactwo ale w tej brzydocie jest jakis urok ; A te nowe...sterylna techniczna poprawność Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steff Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Dnia 31.01.2019 o 08:42, Fafniak napisał: Ależ brzydactwo Akurat grają u mnie o numer mniejsze (na zdjęciu TCI 2E) z tej "brzydkiej" serii - grają oraz wyglądają... pięknie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 poka!!!! poka!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts