Redakcja AUDIO #1 Napisano 24 stycznia 2019 Criterion CTL2100 nie jest kolumną tak potężną jak AF-61, ale i tutaj spotykamy się z konstrukcją niekonwencjonalną, a dokładnie mówiąc – z obudową, która ma zapewnić wyjątkowe brzmienie w zakresie niskich częstotliwości. Mamy też okazję do przypomnienia, że historia firmy T+A zaczęła się właśnie od linii transmisyjnych, które fascynowały konstruktorów już wiele lat temu. Potem zostały zmarginalizowane, więc z obudowami tego typu spotykamy się raz na kilka lat, a to z kolei upoważnia do tego, aby przypomnieć zasadę ich działania. https://audio.com.pl/testy/stereo/zespoly-glosnikowe/3023-t-a-criterion-s-2100-ctl Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #2 Napisano 31 stycznia 2019 Ależ brzydactwo Ta firma rozpala moją wyobraźnię od dawna ale czasy świetnych projektów (wizualnie) ma według mnie za sobą tu brzydactwo ale w tej brzydocie jest jakis urok ; A te nowe...sterylna techniczna poprawność Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steff #3 Napisano 11 lutego 2019 Dnia 31.01.2019 o 08:42, Fafniak napisał: Ależ brzydactwo Akurat grają u mnie o numer mniejsze (na zdjęciu TCI 2E) z tej "brzydkiej" serii - grają oraz wyglądają... pięknie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #4 Napisano 11 lutego 2019 poka!!!! poka!!!!! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach