Dario G Napisano 28 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 witam szukam pomocy, sugestii odnośnie update'u do nowej wersji amplitunera Yamaha R-N402D. Mam z tym problem, za żadne skarby świata nie chce się wykonać. Próbowałem po sieci na kablu, wisiał w trakcie update'u całą noc i się nie wykonał. Próbuję po usb i taki sam rezultat. Mam wersję 1.08 najnowsza jest 1.13. Może ktoś się spotkał i jest mi wstanie coś podpowiedzieć? Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 28 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 Rozpakowałeś ten plik co pobrałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario G Napisano 28 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 3 godziny temu, pirs napisał: Rozpakowałeś ten plik co pobrałeś. Tak, jak najbardziej. Zostawiłem taką nazwę jak miał, nic nie zmieniałem. Odnoszę wrażenie, że nie czyta tego pena, choć jak wybieram usb jako źródło danych to go odczytuje, Więc nie wiem o co mu chodzi. Pen sformatowany na fat jak jest w instrukcji. Dlatego szukam, bo to powinno się aktualizować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 28 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 Trzymasz przycisk RETURN i dopiero włączasz zasilanie czy inaczej wchodzisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario G Napisano 29 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 13 godzin temu, pirs napisał: Trzymasz przycisk RETURN i dopiero włączasz zasilanie czy inaczej wchodzisz? Dokładnie tak Return zasilanie, później do update zmieniam na usb i display. Zgodnie z instrukcją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez MK Napisano 29 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 A może masz pena sformatowanego w systemie ntfs? Zrób na fat 32. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 22 godziny temu, Dario G napisał: witam szukam pomocy, sugestii odnośnie update'u do nowej wersji amplitunera Yamaha R-N402D. Mam z tym problem, za żadne skarby świata nie chce się wykonać. Próbowałem po sieci na kablu, wisiał w trakcie update'u całą noc i się nie wykonał. Próbuję po usb i taki sam rezultat. Mam wersję 1.08 najnowsza jest 1.13. Może ktoś się spotkał i jest mi wstanie coś podpowiedzieć? Dziękuję To nie jest normalne, że nie idzie zrobić udpate'u po sieci. Ja na twoim miejscu wysłałbym urządzenie do serwisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario G Napisano 29 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2019 (edytowany) 3 godziny temu, Martinez MK napisał: A może masz pena sformatowanego w systemie ntfs? Zrób na fat 32. Testowałem na ntfs również. Mam na fat. Wszystko robię wg mnie jak powinno być a tu mur. 1 godzinę temu, Top Hi-Fi Poznań napisał: To nie jest normalne, że nie idzie zrobić udpate'u po sieci. Ja na twoim miejscu wysłałbym urządzenie do serwisu. Napisałem do serwisu. Nie spotkali się z czymś takim. Pewnie tak się skończy, na razie jeszcze trochę go poużywam. Jest to nowy sprzęt więc mam 3 lata. Może coś jeszcze się zepsuje. Edytowano 29 stycznia 2019 przez Dario G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario G Napisano 6 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Wyszło, że mój internet od dostawcy "upc" jest coś upośledzony. Zaniosłem do salonu i bez problemu aktualizacja się wykonała. Nadal nie wiem co z drugą metodą po usb. Ale raczej już "mi to lotto". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 No nie. A jak wejdzie kolejna aktualizacja? Znowu go zaniesiesz? Ale obstawiam źle przygotowanego pena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario G Napisano 6 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Przed chwilą, S4Home napisał: No nie. A jak wejdzie kolejna aktualizacja? Znowu go zaniesiesz? Ale obstawiam źle przygotowanego pena. Jak będzie kolejna to najpierw do upc do wsparcia, niech patrzą na swoich switchach co gdzie próbuje się dobić i po jakich portach. Jak mnie spławią to będę martwił się dalej. Co do pen'a to próbowałem na 4 wszystkie fat16 lub fat32 2GB, 9GB, 16GB. Więc nie wiem co może być źle z penem. Sposób formatowania? Rozmiar jednostki alokacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Hmmm to faktycznie dziwne. Nie wiem nie umiem ci powiedzieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts