TooH Napisano 6 lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Witam Mam problem .. z głosnikiem POPĘKAŁ i wysoki się spalił :(((( w 3 miejsach tak pękł . i charczy jak oglosnie .." powietrze " Jak mam to naprawić ? Nie mogę tego skleić jakoś ? Zeby się trzymało ? A gdzie dokupie cewke do wysokiego ? bo sie spaliła Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karo Napisano 6 lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Piotr w tym wątku odpisał Ci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Szukaj swojego tematu w dziale DIY Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 lutego 2019 Oddaj głośnik do naprawy (przezwojenie oraz wymiana membrany), nie trzeba wysyłać całej kolumny a jedynie wyjąć go z kolumny i przesłać w paczce. Jest sporo firm które wykonują tego typu usługi. Warto też skontaktować się z dystrybutorem (Elco Exim) i spytać o cenę nowego głośnika. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts