grzegorz robert Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 Proszę o polecenie kolumn podłogowych z dobrym brzmieniem jak magnat 673 w cenie ok.1500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 lutego 2019 Zadajesz trudne pytanie , nie podając z czym te kolumny mają grać , czego słuchasz i w jakiej kubaturze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 lutego 2019 Dokładnie. Jeśli chcesz zachować charakter grania 673 to prosta droga to quantum 675. Sprawa oczywista. Ale podaj najlepiej z czym to gra i gdzie to gra. To może dobierzemy coś dodatkowego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz robert Napisano 28 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 lutego 2019 Do bluesa i rocka na 15m kw. Jeszcze nie mam wzmak/ampi chciałem zacząć od kolumn. Te magnaty słuchałem u kumpla z denonem dm40 i to taki fajny zestaw cena/jakość dzwięku wg mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 No to 675 póki jeszcze gdzieś są. Z tym że na 15 trzeba dobrać odpowiedni wzmak żeby kontrolować te jednak znacznie mocniejsze kolumny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz robert Napisano 1 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Cytat Do cichego słuchania które z w/w modeli będą lepsze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 2 marca 2019 Udostępnij Napisano 2 marca 2019 @grzegorz robert Bardzo proszę napisz więcej, a nie tylko zdawkowo. Uzupełnij post wg wzoru poniżej link. Na forum nikt nie jest wróżką. Do cichego słuchania potrzebny jest bardzo wydajny wzmacniacz lub mocna końcówka mocy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts