fabianabc Napisano 2 marca 2019 Udostępnij Napisano 2 marca 2019 Witam, jest tutaj posiadacz, bądź ktoś kto słuchał kolumn Polk Audio s60? Owe kolumny przyciągnęły moją uwagę swoim design-em, są po prostu piękne. Ciekawy jestem jak jest z ich brzmieniem. Mam duży salon, około 70 metrów i lubię soczysty mocny bas. Niestety kupno subwoofera jest niemożliwe, nie wnikajmy dlaczego :) W grę wchodzą tylko 2 kolumny podłogowe s60. Jakie są Wasze wrażenia po odsłuchu tych kolumn? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 2 marca 2019 Udostępnij Napisano 2 marca 2019 Posiadam s55,ale s60 też słuchałem, mają więcej basu,ogólnie kolumny szybkie,energiczne, troszkę twardawe granie,dużo też zależy z jakim wzmacniaczem je połączysz.Jakiej muzyki słuchasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 marca 2019 Udostępnij Napisano 3 marca 2019 To bardzo mocne kolumny, które bez problemu są w stanie nagłośnić potężny salon. Dźwiękowo można określić je jako,szybkie, bardzo energiczne, mocne, trzymające w ryzach bas. To zestaw, który najlepiej poczuje się w szybszych kawałkach. Pamiętaj tylko o dobraniu odpowiedniego wzmacniacza. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania i i dywidualne wyceny dla forumowicza. Mamy od ręki obydwa kolory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 marca 2019 Udostępnij Napisano 4 marca 2019 Moim zdaniem i dana konstrukcja ale nie dla każdego. Trzeba odsłuchać. Druga sprawa to moim zdaniem to za małe kolumny na 70m. Ile nasze o kolumn? Zamieść schemat pomieszczenia. Bo możliwe że trzeba dobrać inne modele. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts