gadula85 Napisano 5 marca 2019 Udostępnij Napisano 5 marca 2019 Witam proszę o pomoc przy doborze sprzętu. Chcę kupić wzmacniacz Rotel 06 bo odsłuchiwałem go na kolumnach mission 33i i było super. Kolumny wolnostojące. Budżet na kolumny używane lub nowe 2000zł CD do 1500zł Pokój 25m2 Muzyki której słucham mieszanej z przewagą rock . Proszę o pomoc z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 marca 2019 Udostępnij Napisano 5 marca 2019 Witaj, Jeśli ostatecznie wybrałeś elektronikę Rotel, pozostaje Ci tylko model CD11. Idealnym moim zdaniem uzupełnieniem tej elektroniki będzie zestaw kolumn Monitor Audio MR6 lub Pylon Audio Pearl 27. Ewentualnie przesłuchaj jeszcze zestaw NAD C356 BEE z C546 BEE, może okazać się ciekawszy niż Rotel. Zapraszam serdecznie na odsłuchy oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 5 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2019 a jakie głośniki do tego NAD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 marca 2019 Udostępnij Napisano 6 marca 2019 Kup najpierw kolumny a później wzmacniacz. Totalnie źle podszedłeś do zakupu. To że rotel grał dobrze z missionen w innych niż twoje warunkach nie znaczy że tak będzie u ciebie. Wybierz kolumny, przetestuj w domu. Później dobierz do nich wzmacniacz. Jeśli chcesz pomożemy i sprzęt wypożyczymy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadula85 Napisano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2019 Rozumiem ale odległość duża a jaki głośniki za zwyczaj z tym grają fajnie? Wzmacniacza też jeszcze nie mam. Też propozycja Nad wchodzi w grę. Potrzebuję kupić dobry zestaw . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 marca 2019 Udostępnij Napisano 6 marca 2019 Jaki dźwięk lubisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts