michaudio Napisano 14 września Udostępnij Napisano 14 września To żartobliwa archeologiczno-górnicza nagroda za odkopanie wątku po pięciu latach. Nie bierz tego do siebie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 14 września Udostępnij Napisano 14 września Ja tam lubię jak ktoś mimo upływu czasu zakończy wątek. Nawet jeśli nie jest to autor. Nic mnie tak nie wkurza jak czytam coś co mnie interesuje i nie uzyskuje jakiejkolwiek odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 września Udostępnij Napisano 15 września Dnia 14.09.2024 o 11:10, Pa blo napisał: Nie bardzo rozumiem ten post, kilof i cała resztę. Wzmacniacz kupiłem w top hi fi, sklep internetowy. Odsłuch tez w top hi fi. Z racji lokalizacji nie mam zbyt wiele innych możliwości... CIeszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszej sieci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września Dnia 14.09.2024 o 11:10, Pa blo napisał: Nie bardzo rozumiem ten post, kilof i cała resztę. Odpisałeś na post po 5 latach Dnia 14.09.2024 o 11:39, Artur Charicki napisał: Nic mnie tak nie wkurza jak czytam coś co mnie interesuje i nie uzyskuje jakiejkolwiek odpowiedzi. Bywa tak. Czesto jak odchodzą osoby z forum które go codziennie nakecają do zycia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts