lolerkoster #1 Napisano 30 marca 2019 chciałbym włączyć wzmacniacz w domu tylko problem jest taki że potrzeba mieć sposobu na jego włączenie a ja go nie mam... ktoś coś wymyśli? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 1 kwietnia 2019 😐🤔🤨🤔🤔 Włożyć wtyczkę i wcisnąć power? Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnDoe #3 Napisano 1 kwietnia 2019 Poważny problem widzę. Loler 😂 Humor na cały dzien 😉 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz S. #4 Napisano 1 kwietnia 2019 @lolerkosterAle masz zwykły wzmacniacz czy sieciowy sprzęt jak np Yamaha R-N602 ? Bo jeżeli sieciowy to można ogarnąć po VPN. Jeżeli masz wzmacniacz i np streamer Onkyo to możesz je połączyć przez IR i wtedy zdalnie właczać streamer a wzmacniacz włączy się razem z nim. Jedyny minus takiego dzielonego rozwiązania to,że masz bardzo ograniczone sterowanie głośnością. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel_luk1 #5 Napisano 1 kwietnia 2019 Może chodzi o wzmacniacz samochodowy??? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 2 kwietnia 2019 Albo wzmacniacz sygnału anteny GPS. Bardzo przydatne w domu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolerkoster #7 Napisano 23 maja 2019 już nic chodziło o wzmacniacz samochodowy jak coś... aktualnie już mnie boli głowa od słuchania w pokoju 14m2 15' pride lp15 (skrzynia 110l) i moja najbardziej ulubiona część 10' bass reflex ❤️ mogę podesłać film jak ktoś chce Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach