T Z6 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Dawno byl ostatni wpis...A jak sie go ustawia jako koncowke mocy a jak jako pelny dac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2022 18 godzin temu, T Z6 napisał: Dawno byl ostatni wpis...A jak sie go ustawia jako koncowke mocy a jak jako pelny dac? RME nie jest końcówką mocy i nigdy nie będzie Rozumiem że raczej chodzi ci o to jak uzywać RME jako przedwzmacniacz. - masz gałkę Volume (to to wszystko co potrzeba) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 14 minut temu, Fafniak napisał: RME nie jest końcówką mocy i nigdy nie będzie Rozumiem że raczej chodzi ci o to jak uzywać RME jako przedwzmacniacz. - masz gałkę Volume (to to wszystko co potrzeba) Tak myslalem ale nie bylem pewny.Dziekuje.Jeszcze mnie zastanawia to ustawienie usb.Tam sa jakies trzy.Co one zmieniaja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2022 ? nie kojarzę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 Kurcze w pracy teraz jestem.Gdzies w ustawieniach jest cos o usb.I cos tam mozna zmienic na pre cos tam itp.Nie wiem co to jest i co zmienia przy przesyle sygnalu z kompa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 8 godzin temu, Fafniak napisał: ? nie kojarzę? O to mi chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2022 Sygnał z innych wejść cyfrowych przekierowany na USB np. żeby nagrać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 5 minut temu, Fafniak napisał: Sygnał z innych wejść cyfrowych przekierowany na USB np. żeby nagrać Ok dzieki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts