KrólKiczu Napisano 10 lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 lipca 2019 A czy w stereo po dodaniu końcówki mocy brakuje Ci basu? Ja subwoofera (który zresztą do stereo zupełnie się nie nadaje) używam tylko do filmów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 10 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2019 W kinie wiadomo bez suba nieciekawie,a w stereo mogłoby być troszkę więcej basu, myślę że jego niedobór wynika z akustyki pomieszczenia które ma wiele załamań, zakamarków,komin itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 10 lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 lipca 2019 Zdecydowanie Tannoy. Pamiętaj o porządnym kablu subwooferowym, bo inaczej będzie sub brumił: https://sklep.rms.pl/kable-do-subwoofera https://sklep.rms.pl/kable-do-subwoofera/0,melodika#ProductFilters Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 22 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2019 Witam po krótkiej przerwie 😃. Jak się okazało podczas poprzedniej kalibracji coś poszło nie tak,w ten weekend miałem trochę czasu i się deczko pobawiłem. Po kolejnej kalibracji dźwięk jest nie do poznania,teraz dopiero jestem zadowolony z zakupu końcówki mocy. Stereo jest na tą chwilę takie jakie sobie wymarzyłem 😁, najbardziej odpowiada mi słuchania muzyki w trybie by pass L/R. W kinie też spora poprawa. Teraz pozostaje dokupienie suba,prawie jestem zdecydowany na Tannoy Ts 2.10 ale przeglądam jeszcze oferty używanych wyższych modeli i wpadł mi w oko Velodyne Cht-10q. Co sądzicie o tym subie? Będzie lepszy od Tannoya? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 lipca 2019 Udostępnij Napisano 23 lipca 2019 No to dobrze że na to wpadłeś. Velodyne ma świetny dźwięk. Punktowy. Trafny w każdej sytuacji. Tannoy być może momentami zejdzie deczko niżej. Ale velodyne to jednak lepszy sub. Nie pamiętam jednak dokładnie tego modelu. Możesz go sprawdzić przed zakupem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 23 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2019 Tak, jest możliwość sprawdzenia,poza tym przemawia do mnie też system kalibracji zamontowany w tym subie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 lipca 2019 Udostępnij Napisano 25 lipca 2019 No to na co czekasz? Sprawdzasz i dajesz nam znać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 25 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 lipca 2019 Muszę poczekać do weekendu, cały tydzień w Germani tylko sobota i niedziela w domu 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 lipca 2019 No i ? Już po weekendzie Chodź niektórzy ciągnął dalej 🤣🍻🥂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marioxxl74 Napisano 30 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2019 Przez te upały to nie chce mi się nic robić a za tym subem muszę 100km podjechać,na razie lenistwo wzięło górę nad pasją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2019 A to akurat normalne Audio jest w sezonie jesienno zimowym na topie. Ale pamiętaj o nas i daj znać jak sprawdzisz. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts