tomaz75 Napisano 3 maja 2019 Udostępnij Napisano 3 maja 2019 Witam i prosze o propozycje.Nosze się z zamiarem zakupu wzmacniacza i kolumn koniecznie podstawowych.(brak miejsca na podłogowe).Budżet do 3500.Sprzęt raczej używany,chyba ze branża zaproponuje coś w dobrej cenie.Wzmacniacz myślałem Marantz pm 6006.kolumny poproszę o propozycje.Mialem kiedyś kef r 300 i podobało mi się ich brzmienie z Marantzem pm 8005.muzyka bardzo różna,dźwięk raczej po stronie ciepła ,lubię tez słyszeć dobrze brzmiące szybkie riffy gitarowej.Bardzo pożądana muzykalność.Zrodlem będzie google chromecast audio z serwisem Tidal.Prosze o propozycje.A branże o oferty zakupu na priv.Kolumny będą stały na komodzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 maja 2019 Udostępnij Napisano 4 maja 2019 Witaj, biorąc pod uwagę Twoje preferencje, zaproponowałbym Ci system NAD C326 BEE z kolumnami Kef Q350 lub Jean Marie Reynaud Lucia. Szybki, energiczny wzmacniacz połączymy z kolumnami, grającymi dobrze wypełnionym, plastycznym dźwiękiem. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania oraz indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2019 Udostępnij Napisano 4 maja 2019 Kef r300 to świetna propozycja polecam. Ale nie do marantza pm6006. Tu faktycznie musiał byś polować na 8005tke. Wtedy to ma sens. Alternatywa podobnie melodyjna może być studio 16 Hz canto one w połączeniu z atollem in100. Zapraszam na odsłuch i po wypożyczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 4 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2019 Tu niestety budżet przeciągnięty.Marantz 6006 do kupienia za 1200;reszta propozycji 2*droższa.Czy mogę prosić o w takim razie o modele kolumn do pm 6006? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts