Redakcja AUDIO Napisano 16 maja 2019 Udostępnij Napisano 16 maja 2019 Dobrze, że udało mi się go namówić na wystąpienie przed "kamerką" podczas AVS. Artykuł pod linkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 16 maja 2019 Udostępnij Napisano 16 maja 2019 Kurdem gdyby nie ten temat to bym nie wiedział co to za typek , teraz wiem i nic to nie zmieniło w moim życiu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 A to najprawdopodobniej najbardziej rozpoznawalna postać w świecie audio . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieniek Napisano 23 maja 2019 Udostępnij Napisano 23 maja 2019 "Ken Ishiwata współpracował przez cztery dekady z zespołami w Europie i Japonii. Marantz nadal będzie się rozwijać dzięki jego pasji, aby utrzymać najwyższe standardy dźwięku". - Oraz kosić kasiorę i strzyc baranki - takie jest moje zdanie - myślę że to wielka strata dla firmy Marantz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 A ja myślę że nie. Realnie co robił? Czym takim szczególnym wyróżniał się na tle innych konstruktorów z branży? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 6 godzin temu, S4Home napisał: A ja myślę że nie. Realnie co robił? Czym takim szczególnym wyróżniał się na tle innych konstruktorów z branży? Leciał na nazwisku , to ta jak w szkole podstawowej , w 1 roku brylujesz do końca masz +2 jak wstaniesz z miejsca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 maja 2019 Udostępnij Napisano 27 maja 2019 No to tak. W takim razie się zgadzam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts