Daroo #1 Napisano 22 czerwca 2019 Witam, potrzebuję pomocy w doborze amplitunera. Nie dawno dostałem niemal że za darmo głośniki (wharfedale 5.1 dx 1 hcp). Chciałbym je sparować z jakimś amplitunerem ale jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie. Zestaw ma służyć 50/50 słuchanie muzyki / filmy. Salon w którym zostaną rozlokowane ma 30m2. Niestety budżet mam ograniczony 1500zł , ewentualnie może być coś używanego. Z góry dziękuje za pomoc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marioxxl74 #2 Napisano 22 czerwca 2019 Proponuję Yamahę V485 lub Denona X1500h. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daroo #3 Napisano 23 czerwca 2019 9 godzin temu, Marioxxl74 napisał: Proponuję Yamahę V485 lub Denona X1500h. Dziękuję za odpowiedź i radę. Napisz proszę, gdybyś był na moim miejscu który byś wybrał? ( Mowa o powyższym zestawie głośników i oczywiście budżecie). Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marioxxl74 #4 Napisano 23 czerwca 2019 Ja wziąłbym Denona, Yamaha jest bardziej kinowa,gra bardziej uwypuklonymi skrajnymi pasmami. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daroo #5 Napisano 23 czerwca 2019 Ok. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 23 czerwca 2019 Do Twoich kolumn proponuję amplituner Yamaha RX-V485, moim zdaniem najlepiej zgra się Wharfedale i dobrze sprawdzi się tak w muzyce, jak i kinie domowym. Zapraszam serdecznie na odsłuchy oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 24 czerwca 2019 Ale do tych kolumn ma tak grać. Także porównuje Yamahę 485. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach