adams_19 Napisano 5 lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 lipca 2019 Witam wszystkich serdecznie i proszę o pewną wskazówkę dotyczącą tych paczek aktualnie mam magnaty quantum 605 i to gra razem z zestawem yamahy a-s2000 w 20m kwadratowych i jest dobrze, jednak zastanawiam się nad zmianą i kupnem heco aurora 700. Tylko nie bardzo orientuję się jaki charakter brzmieniowy mają te kolumny, no i czy to by była zmiana na plus dźwiękowo, bo sprzętowo to chyba tak( kolumny trójdrożne). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 lipca 2019 Witaj, Heco Aurora to jedne z najbardziej muzykalnych barwnych i analogowo brzmiących kolumn w swoim i zbliżonym przedziale cenowym. To kolumna, która śmiało mogłaby być droższa i nadal byłaby bardzo dobra więc na pewno warto się nią zainteresować. Niemniej jednak wzmacniacz A-S2000 ma potencjał na jeszcze lepsze kolumny i lepsze granie. Trzeba też zaznaczyć, że Heco i Magnat to inny style brzmienia. Magnat będzie ostrzejszy, bardziej rockowy i loudnessowy. Heco gra znacznie łagodniej. Myślę, że barwowo do Yamahy basuje bardziej. Pozdrawiam, Michał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams_19 Napisano 5 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2019 Q21 dzięki za wskazówki, pomyślałem o tych kolumnach( heco aurora 700) bo jak na swoją cenę są najprawdopodobniej bardzo rzetelnie zbudowane i dodatkowo są trzydrożne; myślałem też o większym modelu 1000 ale do 20 metrów to mogło by być za dużo. Jeśli można to Q21 jakie kolumienki miałeś na myśli pisząc o lepszych kolumnach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David 81 Napisano 5 lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 lipca 2019 Za miast heco kup b&w dm640i lub b&w 804 matrix to zdecydowanie lepsze kolumny przedział cenowy od 1500 zł do 3000 zł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams_19 Napisano 5 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2019 David 81 dzięki jednak kolumny wolę nowe a nie starocie 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 Witaj, Kolimny o odmiennym brzmieniu od tych które masz obecnie. Quantum były jasne. Detaliczne. Punktowe. Heco są melodyjne nieco cieplejsze. W swojej cenie to jedne z lepszych wyborów. Jeśli chcesz zmienić rodzaj dźwięku to kierunek dobry Jeśli chcesz rozwinąć obecny to magnat quantum 757, monitor audio seria silver. Zapraszam po wypożyczenie i na odsłuch. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams_19 Napisano 8 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 S4Home a masz na stanie kolumny aurora700? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 lipca 2019 Udostępnij Napisano 9 lipca 2019 Tak mam. W obydwu kolorach. Zapraszam. Posłuchasz ich no i ich konkurencji. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams_19 Napisano 10 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2019 Dnia 9.07.2019 o 08:28, S4Home napisał: Tak mam. W obydwu kolorach. Zapraszam. Posłuchasz ich no i ich konkurencji. Pozdrawiam Jak już miałbym coś wypróbować to wersję jaśniejszą. Napisz mi jak wygląda procedura z wypożyczeniem, no i jaką cenę oferujesz, bo jest trochę tego w internecie a niektóre są dość atrakcyjne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 10 lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 lipca 2019 W sprawie ceny to na priva pisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams_19 Napisano 10 lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2019 kn1234 thx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 lipca 2019 Na stronie mamy cała zakładkę wypożyczamy. Wszystko jest opisane. A prościej się w zasadzie nie da. Ceny ustalamy indywidualnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts