Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć wszystkim,

potrzebuję rozwiązania. Mam dwa głośniki o mocy łącznej 100W. Potrzebuję jakiś wzmacniacz z kablem do gniazdka i wejściem na USB, który nie spali się po tygodniu grania oraz nie będzie za abstrakcyjne sumy. Macie jakieś propozycję? Muzyka gra cicho, potrzebna opcja pętli w puszczaniu utworów z pendrive.

Napisano

powierzchnia 50 metrów, głośniki są wbudowane w sufit. Jest to korytarz w biurze. Głośniki hertza. Dwu kanałowy wzmacniacz potrzebuję do tego aby podłączyć dwa kabelki. Nie wiem po co Ci powierzchnia pokoju do tego i jakie głośniki to skoro podałem moc w watach. Starczy 400-500 w dwu kanałowy. Muzyka o samych tonach wysokich bez używania tonów niskich ani średnich. 

Napisano
1 godzinę temu, January Jacukowicz napisał:

powierzchnia 50 metrów, głośniki są wbudowane w sufit.

Jak do głośników w suficie to proponuję:

https://allegro.pl/oferta/wzmacniacz-amplituner-stereo-bluetooth-usb-mp3-fm-5713123939?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aqueryandcategory&bi_c=ZTBjOGI2MDktN2QwNC00ZmI2LWE1ZjAtMWExMjU1NmYxNzRmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=0f81a642-3f6f-4aa1-8856-f529c6d21336

Jest napisane , ze bezawaryjny, więc powinieneś być zadowolony :) 

Napisano (edytowany)
6 godzin temu, January Jacukowicz napisał:

Muzyka o samych tonach wysokich bez używania tonów niskich ani średnich. 

Sorry, ale aż się zainteresowałem czy istnieje taka muzyka 😁😁

Z wykorzystaniem wujka Google znalazłem taki ciekawy wpis na jednym z forów i nie mogę się powstrzymać aby go nie zacytować 😂😂

"jak chcesz słuchać popiskiwania to mogę zaproponować kontakt z biologami z ujotu zajmującego się słuchaniem nagrań popiskiwania nietoperzy - będą zachwyceni "

😂😂😂😂😂

Takiej głupawki dostałem myśląc o tych nietoperzach i koncercie odgrywanym na szklankach i talerzach....... siedzę w pracy i śmieję się sam do siebie 😂😂.

Idealnie trafiony dział "Audiofile dyskutują" dlatego że można by przeprowadzać ślepe testy czy koncert grany jest na filiżankach z Chodzieży czy z Ćmielowa, a ws.nietoperzy: czy to samiec czy samica, gacek brunatny czy szary 😂😂😂😂

Co by to było......gacek w jaskini = echo trzepoczace, pogłos, scena rozjechana, nawet by mu Mullardy ecc83 nie pomogły.

Przepraszam Panowie, ale........siła wyższa - musiałem się pośmiać 😂😂

Edytowano przez Kamill00