Jakub Bator Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Dzięki - czyli na razie więcej głosów za Atoll później roksan oraz rotel. Popatrzyłem na Atolla -rozumiem, że raczej pod uwagę brać AM200 ? Jak on się ma do ciut droższego roksana k3 amp? Oczywiście też pytanie co z rotelem albo nad`em - czy w takim przedziale cenowym któryś model odpowiadał by chodźmy temu Atoll`owi am200 ( tu w jednej z recenzji spodobało mi się, że trochę lepiej gra górą niż dołem ). Dodatkowo widzę, ze generalnie końcówki mocy nie używają BI - z czego to wynika? JB PS. Pytanko do s4home - raty 0% widzę, że macie to w sumie fajna alternatywa - czy jakbym kupił na jdg to też 0% udzielacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Roksan jest nieco bardziej otwarty od Atolla. Oba są cieple. Ale jednak Roksan ma delikatnie bardziej otwarta góre. Do Tego Atoll ma mięsisty nieco wolniejszy głebszy bas. Roskan K3 bardziej punktowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts