Jason Victis Napisano 22 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2019 Cześć Szukam subwoofera do zestawu jak w temacie. Pokoj kwadraciak 16m2. Glownie do seansow filmowych, ale tez z zona lubimy posluchac muzyki. Cena... do 1000, jesli nic nie bedzie w tej cenie to mozemy nagiac do 1500. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2019 Witaj, moim zdaniem zdecydowanie najlepszą opcją będzie subwoofer Klipsch R-100SW. To wystarczająco mocny model do nagłośnienia Waszego pomieszczenia, oferujący mocny, szybki, bardzo energiczny bas. Powinien się sprawdzić idealnie. Zapraszam na odsłuchy, porównania. Jeśli masz wątpliwości, zawsze możesz powyższy subwoofer wypożyczyć i sprawdzić jak zagra w Twoim systemie, nie ma u nas ryzyka zakupu w ciemno. Zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jason Victis Napisano 23 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2019 Dziekuje za rychłą odpowiedz. Mogę wywiedziec sie o cene z kablem 3m i wysylką. Pytanie z innej beczki. W Waszej ocenie, dobry zestaw dla amatorów, lubiacych dobre brzmienie w rozsadnej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2019 Witam, tak, to dobry, nowoczesny zestaw, który bardzo dobrze sprawdzi się w kinie domowym oraz w muzyce z nastawieniem na szybsze, bardziej dynamiczne gatunki muzyczne. Ofertę na subwoofer przesyłam na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2019 Moim zdaniem sub Magnat Sub 302A Ci wystarczy. Dasz za niego połowę mniej a to nawet lepszy sub. Jeśli chcesz wydać 1500 zł to w tej cenie widziałem ostatnio używany SVS SB1000. Z nowych Tannoy TS2.10 albo Heco Aurora Sub. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts