Stolarz Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 Krótko i na temat. Czy ta aplikacja jest warta swojej ceny biorąc pod uwagę domowe warunki i możliwości tejże aplikacji w zakresie poprawy ustawień pod kątem kina domowego jak i również słuchania muzyki w stereo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 Kup, sprawdź, ocen, opisz 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 1 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2019 No właśnie nie do końca widzi mi się na ślepo wydać 100zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 A jaki amp i z czym gra - jeśli można wiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 1 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2019 21 minut temu, seba3002 napisał: A jaki amp i z czym gra - jeśli można wiedzieć? Denon AVR-X1500H + Wilson Raptor 7/1/Vocal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 1 września 2019 Udostępnij Napisano 1 września 2019 Miałem swego czasu denona avr 1400h i moim skromnym zdaniem kalibracja w kinie dawała dobry efekt, natomiast w stereo było kiepsko. Teraz mam marantza połączonego z zewnętrznym w wzmakiem i po kalibracji też jakoś dźwięk mnie nie porwał. Nie wiem jak działa ta płatna kalibracja ale chyba 100 PLN byłoby mi szkoda 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 1 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2019 (edytowany) Dla mnie to trochę do bani, że ta apka nie jest w pakiecie z amplitunerem. Z resztą i tak się okazuje, że mój telefon nie da rady zainstalować tej aplikacji. Urządzenie nie jest wspierane. Edytowano 1 września 2019 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 września 2019 Udostępnij Napisano 2 września 2019 Szczerze nigdzie nie znalazlem do tej pory rzetelnych testów tej aplikacji. Jakieś szczątkowe informacje na polskich stronach oraz pośrednie informacje na angielskich. Myślę że sam audyssey ci wystarczy poczekaj może apka stanieje. Wtedy się pobawisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 2 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2019 16 minut temu, S4Home napisał: Szczerze nigdzie nie znalazlem do tej pory rzetelnych testów tej aplikacji. Jakieś szczątkowe informacje na polskich stronach oraz pośrednie informacje na angielskich. Myślę że sam audyssey ci wystarczy poczekaj może apka stanieje. Wtedy się pobawisz. No właśnie. Zero konkretnych testów, recenzji. W sklepie Google Play oceny słabe. Szkoda, że nie ma wersji demo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 września 2019 Udostępnij Napisano 3 września 2019 Mówię ci nie bierz Masz suba? Lepiej wrzuć pieniądze w to Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 3 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2019 (edytowany) Suba nie mam ale już planuję zakup. Na pewno musi być biały :>>>> Temat do zamknięcia. Edytowano 3 września 2019 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 9 października Udostępnij Napisano 9 października Witam. Czy ktoś wie która krzywa edytujemy w multi eq editor? tzn co wybieramy w opcji audyssey w ampli ref czy flat? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 10 października Udostępnij Napisano 10 października już sobie odpowiedziałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts