Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam

Potrzebuje porady o kino domowe film-muzyka 50/50 do takiego pomieszczenia jak na zdjęciu. 

Głośnik poza salonem ten 5-ty będzie yamacha 20 wifi (który już mam -kolka fioletowe) dlatego myślę o ampi z yamahy 4xx lub jak warto to 5xx.

Najbardziej zależny mi na głośnikach i subwooferze w salonie bo wszystkie polecane na forum głośniki sa stojące na podłodze a wolałbym te przednie kolo tv wiszące żeby nie zabierały miejsca na dole -czy warto i jakie ?

Budżet na wszystko 3 do max 5k . 

Dziękuje i pozdrawiam

glosniki.thumb.jpg.32d75209a26944a79817cad7bc96988c.jpg

Edytowano przez Stanley misiakiewicz
Napisano

No to nie będzie to grało w stereo.

Rozumiem że chcesz sobie zrobić Multiroom. To faktycznie opcja Yamahy jest fajna bo ta aplikacja musiccast działa na prawdę dobrze. Polecam. Nie warto jednak dokładać do serii 5 Yamahy. Jak już to do 6 zdecydowanie. 

Co do kolumn to monitory monitor audio bronze 2, dali oberon 3, elac b6 albo taniej melodika bl25. 

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli mogę wtrącić to popatrz na takie zestawienie jak Yamaha RX-V485 + Indiana Line Nota 260X + 740X + 240X, albo drugie lepsze rozwiązanie Yamaha RX-V685 + Indiana line Tesi 261 + 241 + 761 . Oczywiście zestaw oparty o Oberony, czy MA Bronze też zagrają fajnie, ale wyboru musisz dokonać sam. Zapraszam na odsłuch i indywidualne wyceny.