S4Home Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Bardzo dobra kwintesencja tematu zwłaszcza że jeśli nie chcesz wychodzić to dajemy przecież możliwość pożyczenia sprzętu do domu. w takim pomieszczeniu aktywne monitory nie będą głupim pomysłem i też bym na nie stawiał. Nie znajdziesz ich jednak w typowym salonie audio a właśnie u profesjonalistów. takze tu zachęcam do posłuchania pasywnych kolumn i zestawu pokroju Onkyo 8250 z elac b6 albo magnat 723. Albo właśnie takich aktywnych kolumn. jedli zestaw będzie dobrze dobrany to nie potrzebny ci sub. Mało tego, e tej cenie nie znajdziesz dobrego suba do stereo. miej tylko chęci a zestaw znajdziesz dość szybko. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bero10 Napisano 30 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2019 5 godzin temu, S4Home napisał: Bardzo dobra kwintesencja tematu zwłaszcza że jeśli nie chcesz wychodzić to dajemy przecież możliwość pożyczenia sprzętu do domu. w takim pomieszczeniu aktywne monitory nie będą głupim pomysłem i też bym na nie stawiał. Nie znajdziesz ich jednak w typowym salonie audio a właśnie u profesjonalistów. takze tu zachęcam do posłuchania pasywnych kolumn i zestawu pokroju Onkyo 8250 z elac b6 albo magnat 723. Albo właśnie takich aktywnych kolumn. jedli zestaw będzie dobrze dobrany to nie potrzebny ci sub. Mało tego, e tej cenie nie znajdziesz dobrego suba do stereo. miej tylko chęci a zestaw znajdziesz dość szybko. pozdrawiam Wybieram się do sklepu firmowego Denon w galerii Mokotów. Jeśli masz cos takiego to chętnie zamówię u ciebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Wybierz się też do innego nie firmowego sklepu bo oni podobnie jak top hi fi oferują tylko część produktów opisywanych na forum. Poza tym myślę, że u nich nie dostaniesz tak fajnego rabatu, jaki ja dostałem w s4home 😊. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 19 godzin temu, Bero10 napisał: Wybieram się do sklepu firmowego Denon w galerii Mokotów. Jeśli masz cos takiego to chętnie zamówię u ciebie Galerii nie mam. Ale ofertę salonów denon mam. I doradze ci rzetelnie a nie przekręcając fakt bo należy sprzedać swoje. My jesteśmy salonem niezależnym. Nie brandowanym i bez nacisku na jakąś markę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bero10 Napisano 1 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2019 6 godzin temu, S4Home napisał: Galerii nie mam. Ale ofertę salonów denon mam. I doradze ci rzetelnie a nie przekręcając fakt bo należy sprzedać swoje. My jesteśmy salonem niezależnym. Nie brandowanym i bez nacisku na jakąś markę. Czekam zatem na propozycje . AMP może być albo Denon albo Yamaha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 Dnia 29.09.2019 o 13:47, lysyrafal napisał: Fajna stronka. Czy masz namiary na podobne strony? ? nie rozumiem ? to normalna strona... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 października 2019 Udostępnij Napisano 2 października 2019 No to z Denona masz tylko amplituner dra800. Chyba że wzmacniacz + dac albo odtwarzacz sieciowy. Z Yamahy super model to rn602 niżej nie schodz. Który ci wycenić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 października 2019 Udostępnij Napisano 2 października 2019 15 godzin temu, Fafniak napisał: ? nie rozumiem ? to normalna strona... Tak normalna, ale mnie zaciekawila. Odswiezyles troche moje stare dzieje (jak to brzmi). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts