piotrek_ Napisano 20 listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 listopada 2019 (edytowany) Witam wszystkich, jestem posiadaczem czarnej ważki i szukam sensownego połączenia do odsłuchu wszelkich rodzajów metalu od klasycznego heavy po death/grind/black.Nie pogardze też prog rockiem od czasu do czasu czy nawet hc/punk.Chodzi mi o to by dane słuchawki nie krztusily się na tym wzmaku, by było to idealne połaczenie.Ni jestem basofilem, bas ma być ale w takiej ilości by nie zagłuszał mi pracy instrumentów. 650zł taki mam budżet, z góry dzięki za propozycje.Słuchawki nauszne oczywiście Edytowano 20 listopada 2019 przez piotrek_ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 listopada 2019 Pomyślałem o AKG K550. Myślę że były by idealne , ale trudno je obecnie kupić. Ewentualnie AKG K612PRO . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 listopada 2019 Poleciłbym też Brainwavz HM5 , ale można je kupić taniej jako Snab Euphony Af-100 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_ Napisano 20 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2019 Dziękuje MobyDick ! Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to pisać śmiało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Cześć, W podanej kategorii cenowej jest kilka modeli, które zasługują na chwilę zastanowienia. Uważam, że warto zwrócić uwagę na Brainwavz HM5 lub Beyerdynamic DT770 Pro w wersji 32 Ohm. Beyerdynamic to lepsza przestrzenność i lepiej kontrolowany dół. Brainwavz to nieco łagodniejsza góra, dużym plusem jest odpinany kabel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Aktualnie w dobrej cenie można wyhaczyć Audiotechnici AVC500 z dragonem zmieścisz sie w 5 stówach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts