piotrek_ Napisano 20 listopada 2019 Napisano 20 listopada 2019 (edytowany) Witam wszystkich, jestem posiadaczem czarnej ważki i szukam sensownego połączenia do odsłuchu wszelkich rodzajów metalu od klasycznego heavy po death/grind/black.Nie pogardze też prog rockiem od czasu do czasu czy nawet hc/punk.Chodzi mi o to by dane słuchawki nie krztusily się na tym wzmaku, by było to idealne połaczenie.Ni jestem basofilem, bas ma być ale w takiej ilości by nie zagłuszał mi pracy instrumentów. 650zł taki mam budżet, z góry dzięki za propozycje.Słuchawki nauszne oczywiście Edytowano 20 listopada 2019 przez piotrek_ Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 20 listopada 2019 Napisano 20 listopada 2019 Pomyślałem o AKG K550. Myślę że były by idealne , ale trudno je obecnie kupić. Ewentualnie AKG K612PRO . Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 20 listopada 2019 Napisano 20 listopada 2019 Poleciłbym też Brainwavz HM5 , ale można je kupić taniej jako Snab Euphony Af-100 . Odpisz, cytując
piotrek_ Napisano 20 listopada 2019 Autor Napisano 20 listopada 2019 Dziękuje MobyDick ! Jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to pisać śmiało Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 listopada 2019 Napisano 22 listopada 2019 Cześć, W podanej kategorii cenowej jest kilka modeli, które zasługują na chwilę zastanowienia. Uważam, że warto zwrócić uwagę na Brainwavz HM5 lub Beyerdynamic DT770 Pro w wersji 32 Ohm. Beyerdynamic to lepsza przestrzenność i lepiej kontrolowany dół. Brainwavz to nieco łagodniejsza góra, dużym plusem jest odpinany kabel. Odpisz, cytując
Kubad Napisano 22 listopada 2019 Napisano 22 listopada 2019 Aktualnie w dobrej cenie można wyhaczyć Audiotechnici AVC500 z dragonem zmieścisz sie w 5 stówach. Odpisz, cytując
Recommended Posts