Zenon z Kition Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 listopada 2019 Witam, potrzebuję kolumn podstawkowych w cenie do 3000 zł. Będą podpięte do wzmacniacza Quad 77. Wcześniej współpracowały z nim Radmory LS30, ale niestety zajmowały zbyt dużo miejsca. Podobał mi się ten zestaw jako całość i chciałbym coś zbliżonego. Zależy mi na dobrym basie, który jest wyraźny ale nie dudniący i na śpiewnym środku. Słucham głównie muzyki elektronicznej, rocka i klasyki kameralnej. Dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 listopada 2019 Podaj proszę jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 listopada 2019 Udostępnij Napisano 22 listopada 2019 Jeśli dobrze pamiętam to ten wzmak gra dość ciepło. Wolno. Bardzo melodyjnie , momentami zamulenie. To nie jest źle absolutnie. Dobrze pamiętam? Wówczas kolumny o jasnym brzmieniu ci spasują. W tej cenie zdecydowanie polecam monitor audio silver 100. To mój murowany kandydat. Dalej magnat quantum 753. Zapraszam na odsłuch i po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts