Lukas455 Napisano 24 listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Witam. Szukam słuchawek, do słuchania muzyki w domu. Cena 1000 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Sony WH-1000XM3 Czy ten amplituner ma bluetooth z trybem nadawania , czy tylko z możliwością odbierania sygnału z zewnątrz ? Bo do słuchawek bluetooth może być potrzebny dodatkowy nadajnik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 24 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Czy amplituner Onkyo TX-8270 ma funkcję nadawania bluetooth, Pytanie do forumowiczów ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 24 listopada 2019 Udostępnij Napisano 24 listopada 2019 Masz instrukcję obsługi ? Tam powinieneś znaleźć odpowiedź na pytanie czy Twój amplituner ma bluetooth dwukierunkowe, czy tylko jednokierunkowe. Możesz też spróbować sparować z nim np. głośnik bluetooth i się przekonasz czy będzie działał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Ten amplituner nie ma nadajnika Bluetooth, żeby sparować z nim słuchawki bezprzewodowe potrzebujesz podpiąć zewnętrzne urządzenie, na przykład MEE Audio Connect, podłączysz go do amplitunera za pomocą dodanych do zestawu kabli. Dostaniesz go też w bardzo korzystnej cenie od razu z naprawdę fajnymi słuchawkami https://sklep.rms.pl/mee-audio-t1m3-connect-matrix-3-zestaw-bluetooth-do-telewizora-amplitunera-odtwarzacza-komputera-nadajnik-aft1-aft-1-af-t1-i-sluchawki-nauszne-zamkniete-bezprzewodowe-matrix-3 Ich brzmienie opisywaliśmy w teście. Możesz jeszcze sprawdzić ten zestaw z innymi słuchawkami, producent dedykuje go właśnie do takich zastosowań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Lub taki nadajnik z funkcją odbiornika. Lub taki w wersji z wtykiem jack. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Jak jest z jakością dźwięku przez ten nadajnik ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 To są dobrej jakości nadajniki. Najlepiej gdy można podłączyć nadajnik na drodze cyfrowej. Jednak ten amplituner nie posiada wyjścia tego typu. W przypadku gdy podłączasz słuchawki do TV który ma wyjście cyfrowe lepiej jest użyć wersji z wejściem cyfrowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 25 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 To te Soniaki przebijają wszystkie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Sony WH-1000XM3 to słuchawki wyższej klasy niż wspomniane tu MEE. Jeszcze niedawno były w sprzedaży w cenie w granicach 1200 - 1400 zł. Ich 3-cia edycja nie jest uważana za zbyt basową. Spotkałem się z opiniami że basu było dla nich zdecydowanie za mało. Ja bym powiedział ze to raczej lekko basowe słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 26 listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 WH-1000XM3 lekko basowymi słuchawkami? Pierwsze słyszę, a słuchałam ich nie raz To są porządne nauszniki, ale nigdy w życiu nie powiedziałabym o ich basie nic mniej niż DUŻO Czy przebijają? Jeśli zależy Ci na ANC to tak, jeśli na brzmieniu, to warto po prostu posłuchać. Co prawda nie porównywałam bezpośrednio, ale moim zdaniem to dość podobna charakterystyka. Po prostu rozrywkowe brzmienie. Co ciekawe, przez chwilę sama rozważałam zakup Sony, ale ostatecznie nie zdecydowałam się właśnie przez nadmiar basu, chociaż lubię ciepłe, podkreślone niskie tony. Fajne słuchawki, dobre ANC, ale nie po to wydaję ponad tysiąc złotych, żeby majstrować z equalizerami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 26 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 Jeszcze są Bose QuietComfort 35 II, podobno lepsze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 26 listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 Jestem fanem audiotechnic także mogę polecić dsr7 dobra cena tylko nie mają anc jeśli z to wyżej wymienione soniacze wh1000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 27 listopada 2019 Udostępnij Napisano 27 listopada 2019 Już wybierając między Bose a Sony wzięłabym te drugie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts