Marcin_N Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Witam. Zacząłem niedawno wymianę swojego kina domowego. Zakupiłem już kolumny Klipsch RP-6000F i teraz myślę nad wyborem głośnika centralnego. Na początku chciałem wybrać RP-500c, bo akurat idealnie by wszedł na półkę pod tv. Teraz jednak zastanawiam się nad droższym RP-404c, mógłbym wtedy postawić na nim telewizor. Czy 4 woofery 4" będą lepszym rozwiązaniem niż 2x5.25"? Pokój ma 20m2 a odległość od tv to ok. 2m. Wiem, że jest jeszcze rp-504c, ale on już trochę przekracza mój budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Jeśli możesz postawić Klipsch RP-404C, to będzie najlepszy wybór. To moim zdaniem rewelacyjny głośnik centralny. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 To świetny centralny. Nie zmieniło nic względem 440c a ten był rewelacyjny. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 26 listopada 2019 Udostępnij Napisano 26 listopada 2019 jak koledzy wyżej - nawet się nie zastanawiaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts