Lukas455 Napisano 8 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 Podyskutujmy jeszcze o głośnikach ! Panowie co kupić słucham ogólnie tidala i trzeba mi uniwersalne kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 Brałbym pod uwagę Magnat Quantum 725. Na allegro można kupić taniej niż z wyszukiwarki ceneo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 8 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 Panowie jeżeli podniosę budżet do 4 000 zł. Pojawiają się jeszcze jakieś porządne kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 KEF Q750 używane za 3050 https://allegrolokalnie.pl/oferta/kef-q750-2-szt-black-czarne-idealne-gwarancja W Nautilusie za 4400 nowe. Cena regularna 5500 zł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2019 W tym budżecie warto zwrócić uwagę na kef q750 też zrobimy ci taką cenę, dali oberon 7, fyne f501. Możesz u nas wypożyczyć kolumny na odsłuch. Zachęcam cię do tego bo inaczej to będziesz nadal pisał na forum i tylko nowe modele będą się przewijać nic poza tym. Ktoś z innego forum ładnie cię chciał wpakować na minę z tymi 620 😛 pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 9 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2019 (edytowany) Mam nowe głośnikowe in akustik, miedź OFC ponad 5 m w jednym kawałku, czyli około 2,5 MB na stronę. Grube. Przekrój 2,97 mm2. 2 od góry z oferty in akustik. Jak zainteresowany to pisz na priv. Będzie tanio. 😁 Pozdrawiam Edytowano 9 grudnia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 10 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 Zamówiłem Aurore 700. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2019 13 godzin temu, Lukas455 napisał: Zamówiłem Aurore 700. No i dobrze zrobiłeś daj znać jak po odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas455 Napisano 17 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2019 Witam. Miałem podzielić się wrażeniami. Fajnie to gra ale dopiero od 50% mocy.. i brejdak mi bezpieczniki wyłączył Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2019 Kto? Bezpieczniki we wzmacniaczu czy w domu? 50 procent mocy to dość sporo. Dla większości wzmacniaczy maks. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 17 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2019 7 godzin temu, Lukas455 napisał: Miałem podzielić się wrażeniami. Fajnie to gra ale dopiero od 50% mocy.. i brejdak mi bezpieczniki wyłączył A czy w tym amplitunerze jest ustawienie impedancji kolumn? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts