ziomek1988 Napisano 8 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 Dobry wieczór, jak to w końcu z tymi amplitunerami? Raz czytam, że to jest to samo, później czytam testy gdzie lepiej wypada Onkyo. Czy ktoś robił bezpośrednie porównanie obu modeli? Pomijam oczywiście kwestie wyglądu czy upodobania do konkretnego logo danej marki. Mam okazję kupić taniej Pioneera ale czytam, czytam i już sam nie wiem. Osobiście słyszałem tylko Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2019 To jest ten sam produkt. Nie wiem czy rozbierając go część do części będzie dokładnie to samo bo tego nie robiłem. Ale w odsłuchu jest różnica to marginalna. Nie jest to pierwszy bliźniaczy produkt tego koncernu. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2019 To w praktyce praktycznie te same urządzenia, wybór jest uzależniony od preferencji marki. Jeśli podobało Ci się Onkyo, Pioneer też będzie OK. Napisz proszę na prof jaką masz cenę, może będziemy bardziej atrakcyjni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek1988 Napisano 10 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 Poszło na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts