Dawid Szumilas #1 Napisano 12 grudnia 2019 Witam Mój aktualny zestaw składa się z Onkyo TX-SR 876, fronty Jamo S718, sub: SVS sb12 nsd i do tego centralny i tylne tez jakieś jamo. Mam do tego jeszcze jakiś śmieszny subwoofer AE12 08 i właśnie jego chciałbym wymienić a niestety aktualnie nie stać mnie na drugiego SVS-a. Sprzętu używam do słuchania muzyki i oglądania filmów. Muzyka to House, Hardstyle, Electro-House. Powierzchnia ~ 20mkw. Jeśli chodzi o budżet do okolice 1200zł za nowy i 900 za używany. Moje typy to używane: Cerwin Vega CLSC-12S DALI Concept SUB Teufel m3000sw Heco Metas sub 30a Nowe: Klipsch R-12SW MAGNAT SUPREME SUB 302A Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damiani #2 Napisano 12 grudnia 2019 Najbezpieczniej poczekać,dozbierać i dokupić drugiego SVS-a,jeśli oba mają grać z przodu(obok frontów) .Bedzie to prościej zestroić no i basisko będzie przepotężne(już zazdroszczę )Chyba że ta różnica tysiąca jest nie do przeskoczenia a drugi ma stać z tyłu(np.za kanapą) to postawiłbym na Klipscha. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 13 grudnia 2019 Też bym tak obstawiał. Po prostu poczekaj. Trafiają się używki sb1000 czy 2000 w dobrych cenach. Jak juz musisz wybrać to chyba fali najlepiej się zgra. Albo tannoy msub. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 13 grudnia 2019 Nie wprowadzaj do Twojego systemu drugiego subwoofera, szczególnie znacznie niższej klasy, to naprawdę nie ma sensu. Wstrzymaj się i dokup podobny model. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach